Onze dienstverlening

Bij PVC Atelier staan de wensen van onze klanten centraal.

Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in het stofferingsvak, toch gaan wij met onze tijd mee. Denk hierbij aan vernieuwende materialen en legmethoden voor zowel tapijt, Marmoleum, Laminaat of Vinyl, maar ook aan het inmiddels niet meer weg te denken PVC.

Het PVC-Atelier biedt net dat beetje meer op zowel de particuliere- als de projectmatige sector. Het is zelfs zo dat wij in 2015 onze werkwijze hebben gedeponeerd. Dit omdat we een unieke methode hanteren die het mogelijk maakt om traptreden met harde PVC te bekleden zodat afwerkstrips tot het verleden behoren. Deze werkwijze is geheel door onszelf ontwikkeld en de materialen hiervoor worden in eigen werkplaats geprepareerd.

Geen afwerkstrips

Geen afwerkstrips

Onze unieke traptreden buigen we in elke gewenste maat en vorm, zodat deze over de voorzijde van de traptrede kunnen worden geplaatst.
Particulier en projectmatig

Particulier en projectmatig

Wij leggen zowel in de particuliere als projectmatige sector. En bieden een brede keuze aan stoffeermogelijkheden voor zowel PVC, marmoleum, vloerbedekking, vinyl, laminaat, trappen/traplopers, tapijt, tapijttegels en het egaliseren van de meest complexe ondervloeren.
De keuze van de stootborden

De keuze van de stootborden

Wilt u de stootborden niet van hetzelfde materiaal als de trede, kies dan bijvoorbeeld voor een stootvast wit PVC of u schildert het stootbord in ieder gewenste kleur. Hiervoor kunt u ideeën komen opdoen in de showroom van het PVC-aterlier.
PVC

PVC

De door u gekozen PVC wordt in het atelier in de door ons vooraf opgemeten maat gevormd. Deze methodiek is geheel door onszelf ontworpen en geven we opnieuw net dat beetje meer.

Diverse materialen

 • Authentic plank
  Allerlei kleuren en designs

  Authentic plank

  Deze Shade PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Authentic Plus en presenteert planken die een stuk breder zijn dan een standaard plank (22,86 cm). ‘mFLOR’ is zeer makkelijk te onderhouden en leent zich uitermate goed voor intensief belopen vertrekken zoals woonkamer of keuken. Naast deze Shade, presenteert de collectie Long nog vijf andere kleurtinten/-dessins.

 • Heartwood PVC
  Niet van echt te onderscheiden

  Heartwood PVC

  Deze Heartwood PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Oak Authentic en presenteert planken die zeer makkelijk te onderhouden zijn en zich uitermate goed lenen voor intensief belopen vertrekken zoals woonkamer of keuken. De planken zijn breder en langer dan een gemiddelde plank waardoor een ruim effect gecreëerd wordt. Naast deze Heartwood, presenteert de collectie Authentic nog vijf andere kleurtinten/-dessins. Allen zijn voorzien van knoesten en nerven op het oppervlak waardoor een natuurlijk effect ontstaat.

 • Rustic Plank
  Duurzaam materiaal

  Rustic Plank

  Deze Zingara PVC vloer maakt deel uit van de collectie mFLOR Rustic en presenteert planken die net iets groter zijn dan een standaard plank. ‘mFLOR’ is zeer makkelijk te onderhouden en leent zich uitermate goed voor intensief belopen vertrekken zoals woonkamer of keuken. Naast deze Zingara, presenteert de collectie Long nog acht andere kleurtinten/-dessins.

 • Loft 832
  Allerlei kleuren en designs

  Loft 832

  Er is keuze uit een nieuw formaat tegel, zodat er een brede variatie aan ontwerpen mogelijk is, van de uitstraling van grote platen beton of een subtiele grijstint. Of u nu houdt van een natuurlijke stijl of van dynamische kleureffecten, Loft 832 is een uitstekende oplossing voor elke ruimte die vraagt om een sterk, duurzaam oppervlak dat bestand is tegen normale slijtage, indrukkingen en krassen.

 • Infinite 832
  Niet van echt te onderscheiden

  Infinite 832

  Door het ontwerp met een doorlopend decor op de korte zijde en een vellingkant (V-groef) op de lange zijde lijken de planken extra lang en strekken ze zich tot aan het einde van de kamer uit. Het natuurlijke effect wordt versterkt door een serie dessins van traditioneel eiken tot lichtere tinten van jong spinthout. De natuurlijke uitstraling van Infinite 832 wordt aangevuld met een sterk, duurzaam oppervlak dat bestand is tegen normale slijtage, putten en krassen.

 • Woodstock 1032
  Duurzaam materiaal

  Woodstock 1032

  Klassiek en smaakvol, eiken vloeren blijven tijdloos favoriet! Country klassiek met een rustieke look of modern met grijs tonen. Bekijk ook de nieuwe 3D oppervlakte effecten, Light Catcher, een combinatie van mat en glossy in één plank en Lunar; ultra mat.

 • Lamin’Art 832
  Allerlei kleuren en designs

  Lamin’Art 832

  De dessins lopen uiteen van dramatisch en grafisch tot de huiselijke look van een door ouderdom zachter geworden vloer, en de optionele extra brede planken bieden u de mogelijkheid de laatste trend te volgen. Deze sterke en duurzame vloer is een uitstekende keuze als u een vloer nodig hebt die tegen een stootje kan en bestand is tegen putten en krassen.

 • Lange Planken 932
  Niet van echt te onderscheiden

  Lange Planken 932

  Perspectief is het kernwoord voor decoratie, vanaf vandaag doet u dat met lange laminaat planken. De bekende laminaatplanken zijn er nu met een trendy twist. De extra lange planken zorgen voor een natuurlijk houteffect in uw interieur. Tevens zorgen ze voor een mooi perspectief in uw kamer. De extra lange laminaat planken passen in zowel een klassiek als een modern interieur.

 • Aquastyle 832
  Duurzaam materiaal

  Aquastyle 832

  Door het eenvoudige onderhoud en moderne designs is Aquastyle een ideale keuze voor keukens en badkamers. De eigenschap ter voorkoming van intredend vocht wordt verzekerd door de unieke "Moisture Resistance Technology (MRTech)" behandeling van de naden. Aquastyle is een totaaloplossing, met een complete collectie passende accessoires: onderlaag, waterbestendige plinten en profielen.

Voordelen op een rijtje

 • Geen afwerkstrips.
 • Onderzijde trede aan één stuk doorgelegd.
 • Weinig onderhoud.
 • Binnen een dag klaar (afhankelijk van uw trap).
 • Geluidsarm.
 • Antislip.
 • Eenvoudig te verwijderen (belangrijk bij huurwoningen).
 • Zeer ruime PVC keuze.
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding.
 • Vloer en trap kunnen met hetzelfde materiaal gestoffeerd worden.

Trap_01
Trap_02
Trap_03
Trap_04
Trap_05
Trap_08
Trap_09
Trap_10
Trap_11
Trap_12
Trap_13
Trap_14
Trap_15
Trap_16
Trap_17
Trap_18
Trap_19
Trap_20
Trap_21
Trap_22
Trap_23
Trap_24
Trap_25
Trap_26
Trap_27
Trap_29
Trap_30
Trap_31
Trap_32
Trap_33
Trap_34
Trap_35
Trap_36
Trap_37
Trap_38
Trap_39
Trap_42
Trap_43